0

+31(0) 10 7600377
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30

Retourrecht

Retourrecht

Het kan altijd voorkomen dat u hoe dan ook niet tevreden bent over het product dat u heeft ontvangen en dit product graag wilt retourneren. Voor het retourneren van onze producten hanteren wij een aantal regels. Deze regels zijn als volgt:

  • Vanaf het moment dat u het product in bezit heeft, heeft u 30 dagen bedenktijd. Wanneer deze bedenktijd is verstreken, is de aankoopovereenkomst een feit en kunt u de product(en) dus niet meer retourneren. Wij adviseren u dan ook om direct bij het ontvangst van het product, het product te controleren op eventuele beschadigingen en of het product naar behoren functioneert.
  • Mocht dit niet zo zijn dan dient u altijd binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op te nemen via onze contactgegevens welke vermeld staan onder het kopje: “Contact”. Het is belangrijk dat dit meteen aan ons gemeld wordt.
  • Het retourneren van de op onze webshop aangekocht product is alleen mogelijk binnen de bedenktijd van 30 dagen.
  • Producten die geretourneerd of omgeruild moeten worden dienen onbeschadigd, niet beschreven, in de originele fabrieksverpakking te zitten, compleet te zijn en niet gebruikt te zijn. Als wij bij ontvangst van de retourproducten erachter komen dat er niet aan alle voorwaarden is voldaan dan beschouwen wij het retourproduct als ongeldig.
  • De kosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening. Uitzonderingen hierop worden in overleg bepaald.

Voor meer informatie betreft leveringsvoorwaarden e.d. verwijzen wij u graag naar het kopje “algemene voorwaarden”.